Nieuwe waarneemster vanaf december 2023: Samira!

 28/12/2023

Vanaf eind december 2023 start Samira binnen ons team! Samira is in 2018 afgestudeerd en heeft voornamelijk gewerkt in de regio Arnhem. Omdat ze recent verhuisd zijn naar het mooie brabant en graag bij een kleine, persoonlijke praktijk wilde werken, gaat ze bij Verloskundig Centrum Raak aan de slag!

Ze stelt zichzelf graag een aan jullie voor:

'Mijn naam is Samira Alizay, ik ben getrouwd en sinds 2021 moeder van Cataleya. Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem en heb hier ook bijna mijn hele leven gewoond. Vorig jaar hebben wij de stap genomen om in Breda te gaan wonen.

Vanaf de basisschool wist ik dat ik iets met zwangeren/baby's wilde doen. In mijn vriendenboekjes staat dan ook; 'babydokter' en 'voedvrouw' meerder keren genoemd. Gelukkig weet ik inmiddels hoe ik het moet schrijven ;). Zwangeren en hun partner begeiden naar (opnieuw) ouders worden, kijkend wat jullie daarbij nodig hebben, vind ik bijzonder om te mogen doen. Ook bij minder fijne momenten of moeilijke dingen in een zwangerschap vind ik het fijn om er voor jullie te zijn. 

Buiten mijn werk vind ik het leuk om te dansen, vooral salsa en bachata. Ik ben graag met familie om mij heen en lekker eten maakt mij ook erg blij. Daarnaast zijn wij als gezin steeds meer leuke dingen van Breda aan het ontdekken. 

Tot snel!'


Welkom Samira en heel veel succes en plezier bij ons!

Meer berichten

Nieuwe waarneemster vanaf mei 2022: Joanne Pieternella

Lees dit bericht

Route naar de nieuwe verloskamers in het Amphia ziekenhuis Molengracht

Lees dit bericht