Jullie hebben een kinderwens

Begin zo gezond mogelijk aan een zwangerschap door middel van de juiste informatie en adviezen, afgestemd op jullie situatie. Natuurlijk om uiteindelijk een gezonde baby op de wereld te zetten!

Aanmelden kinderwensspreekuur

Wat doen we tijdens een kinderwensconsult?

Tijdens een kinderwensconsult willen we jullie voorbereiden op een zwangerschap met een zo gezond mogelijke uitkomst. We weten dat veel problemen in de zwangerschap - en mogelijk later in het leven van het kind - een oorsprong hebben in de eerste aanleg van het embryo en de placenta. En daar draagt zowel de vrouw én de man in bij. 

We vragen jullie voorafgaand aan het consult de vragenlijst van ZwangerWijzer in te vullen. Jullie hebben er het meeste aan om de vragenlijst eerlijk in te vullen. Na het beantwoorden van alle vragen, krijgen jullie een overzicht van alle antwoorden met aandachtspunten en mogelijke risicofactoren. Deze kun je opslaan als PDF en naar ons mailen (info@verloskundigcentrumraak.nl).

Op basis van de ingevulde vragenlijst gaan we samen met jullie kijken hoe we risicofactoren zo goed mogelijk kunnen aanpakken en welke aandachtspunten meer uitleg en advies nodig hebben. Ook zullen we een stukje algemene informatie geven over bijvoorbeeld het stoppen met anticonceptie, vruchtbaarheid, foliumzuur, prenatale screening en ouderschap. 
In sommige gevallen raden we een consult bij een medisch specialist aan, als er bijvoorbeeld sprake is van een complexe of zeldzame aandoening bij één van jullie of in de familie.

Uiteindelijk willen we dat jullie een zo gezond mogelijke baby op de wereld zetten! En de toekomst van die baby begint al vóór de zwangerschap.

ZwangerWijzer vragenlijst

Algemene informatie over zwanger worden

De website deverloskundige.nl is een betrouwbare website met up-to-date informatie over alle onderwerpen rondom zwangerschap. Je vindt hier algemene informatie over zwanger worden en daarbij horende adviezen. 

deverloskundige.nl

Wat zeggen anderen?

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Ook toen ik eerder een miskraam kreeg kon ik rekenen op de zorg van Raak. Zo mocht ik bellen met al mijn vragen en hielpen ze in die periode door regelmatig even contact met me op te nemen."

Anoniem
Lees verder

"Zeer bekwame, vriendelijke verloskundige die altijd de tijd voor je nemen en ook altijd voor je klaar staan. "

Escaloïnda van Beele-van de Rijke

Bevallen april 2023

Lees verder

"Wat wij ook prettig vonden is dat het geen groot centrum is en je dus niet veel verschillende verloskundigen krijgt, maar altijd een vertrouwd gezicht. "

Casandra Heeren-de Rooij

Bevallen april 2023

Lees verder

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer diensten

Verloskundig Centrum Raak biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Zwangerschap

Iedere zwangerschap is anders en daarom bieden wij persoonlijke zorg op maat voor iedere zwangere...

Lees meer

Pretecho's

Binnen Verloskundig Centrum Raak maken we naast medische echo's ook pretecho’s! Van geslachtsbe...

Lees meer

Bevalling

Wij staan je bij tijdens de bevalling op een manier die jij prettig vindt en bij je past.

Lees meer

Kraambed

Jullie zoon en/of dochter is geboren en jullie zijn thuis. Gedurende acht tot tien dagen na de be...

Lees meer