De verloskundigen

Er werken drie verloskundigen bij Verloskundig Centrum Raak en zij stellen zich hieronder aan je voor! 

Laura van den Broek

Mede-eigenaar, verloskundige en echoscopiste

BIG-nummer: 79911692303

Laura is sinds 2009 verloskundige en vanaf de start betrokken bij Verloskundig Centrum Raak. Ze is tevens echoscopiste en maakt zowel medische als pretecho's met veel plezier en enthousiasme!

Evie Peeters

Met zwangerschapsverlof t/m december 2021

BIG-nummer: 59925890803

Evie is in juni 2019 afgestudeerd als verloskundige en heeft tijdens haar laatste stage bij ons laten zien wat ze kan. We hebben haar gelijk een baan aangeboden en sindsdien is ze dus werkzaam bij Verloskundig Centrum Raak! Evie heeft inmiddels haar opleiding tot echoscopiste afgerond en zal dus ook echo's maken binnen de praktijk.

Britt Muste

Verloskundige

BIG-nummer: 99927708903

Britt is bij Raak werkzaam als waarneemster, in ieder geval tijdens het zwangerschapsverlof van Evie. Ze werkt ongeveer twee diensten per week en zal elke week ook een spreekuur op zich nemen.

Anne van Berchum

Verloskundige

BIG-nummer: 49928409603

Anne is in België afgestudeerd tot verloskundige. Omdat de opleiding en werkomstandigheden in Nederland verschillen met die van België, doet Anne momenteel werkervaring op binnen onze praktijk. Vanaf februari 2021 draait Anne al mee in onze praktijk. Ze heeft inmiddels zoveel ervaring opgedaan, dat ze spreekuren en diensten zelfstandig kan doen. Bij een bevalling is altijd één van de andere verloskundigen aanwezig voor ondersteuning indien nodig.