De verloskundigen

Er werken drie verloskundigen bij Verloskundig Centrum Raak en zij stellen zich hieronder aan je voor! 

Laura van den Broek

Mede-eigenaar, verloskundige en echoscopiste

BIG-nummer: 79911692303

Laura is sinds 2009 verloskundige en vanaf de start betrokken bij Verloskundig Centrum Raak. In 2019 is zij mede-eigenaar geworden. Laura is tevens echoscopiste en maakt zowel medische als pretecho's met veel plezier en enthousiasme! In februari 2022 heeft Laura de opleiding tot het plaatsen van spiralen met succes afgerond en nu kun je dus ook bij Verloskundig Centrum Raak terecht voor het laten plaatsen van spiralen!

Evie Peeters

Verloskundige en echoscopiste

BIG-nummer: 59925890803

Evie is in juni 2019 afgestudeerd als verloskundige en heeft tijdens haar laatste stage bij ons laten zien wat ze kan. We hebben haar gelijk een baan aangeboden en sindsdien is ze dus werkzaam bij Verloskundig Centrum Raak! Evie heeft inmiddels haar opleiding tot echoscopiste afgerond en maakt dus ook echo's maken binnen de praktijk.

Joanne Pieternella

Verloskundige

BIG-nummer: 19929019603

Joanne versterkt ons team sinds mei 2022. Ze is geboren en getogen op Curaçao en kwam voor haar droom naar Nederland; verloskundige worden. Ze heeft de opleiding tot verloskundige in België gedaan en is daarna in Nederland aan de slag gegaan.

Jo Kruit

Verloskundige

BIG-nummer: In aanvraag

Vanaf juli 2022 heeft Jo een plekje in ons team. Na enkele jaren een eigen schoonheidssalon te hebben gehad besloot ze toch het roer om te gooien voor een beroep waar ze echt blij van wordt; verloskunde!