Bij de geslachtsbepalende echo was ons meisje behoorlijk eigenwijs en liet zich niet goed zien. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Hetzelfde bij de 4D-echo.

Melanie Hoeke

Bevallen september 2018

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2018 hebben wij de begeleiding en betrokkenheid van de verloskundigen van Raak als heel prettig ervaren. Vooral de flexibiliteit, met name in het plannen van controles/echo’s, eigenlijk was bijna alles mogelijk qua tijdstip/dag. Ze zijn altijd goed bereikbaar geweest en namen de tijd voor vragen of onzekerheden. Wij vonden het ook fijn dat ze beschikken over goede apparatuur, waardoor we de echo’s, op de 20-weken echo na, bij hen zelf konden doen. Super leuk om de (duidelijke) beelden hiervan op een stickje mee te krijgen. Wij wilden graag weten wat het geslacht zou worden van ons kindje en hadden hiervoor een geslachtsbepalende echo gepland. Ons meisje was behoorlijk eigenwijs en liet zich niet goed zien. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Hetzelfde bij de 4D-echo. We hadden onze moeder en schoonmoeder meegenomen, maar helaas lukte dit ook niet meteen, waardoor we een dag later terug mochten komen. Ook tijdens de bevalling ben ik erg goed en kundig begeleid. Het is een voorspoedige thuisbevalling geworden. Ik vond het leuk dat de verloskundigen elkaar afwisselden, waardoor we in onze kraamweek alle drie de verloskundigen ook nog hebben gezien. Al met al dus erg positief!

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Pretecho's

Binnen Verloskundig Centrum Raak maken we naast medische echo's ook pretecho’s! Van geslachtsbe...

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Ze zijn erg betrokken, vriendelijk en houden goed rekening met je wensen. Ook wordt er goed mee gedacht."

Elianne van Aalsburg

Bevallen september 2023

Lees verder

"In mijn zwangerschapstraject voelde ik me gehoord."

Bij Cindy braken de vliezen te vroeg, bij 35+5. Daarom is zij overgedragen aan de gynaecoloog en diezelfde dag is ze nog bevallen van een dochter Nora.

Cindy van Mersbergen

Bevallen november 2021

Lees verder

"Door de vertrouwde sfeer was alles bespreekbaar."

Thirza van der Pol

Bevallen januari 2022

Lees verder