Bij de geslachtsbepalende echo was ons meisje behoorlijk eigenwijs en liet zich niet goed zien. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Hetzelfde bij de 4D-echo.

Melanie Hoeke

Bevallen september 2018

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2018 hebben wij de begeleiding en betrokkenheid van de verloskundigen van Raak als heel prettig ervaren. Vooral de flexibiliteit, met name in het plannen van controles/echo’s, eigenlijk was bijna alles mogelijk qua tijdstip/dag. Ze zijn altijd goed bereikbaar geweest en namen de tijd voor vragen of onzekerheden. Wij vonden het ook fijn dat ze beschikken over goede apparatuur, waardoor we de echo’s, op de 20-weken echo na, bij hen zelf konden doen. Super leuk om de (duidelijke) beelden hiervan op een stickje mee te krijgen. Wij wilden graag weten wat het geslacht zou worden van ons kindje en hadden hiervoor een geslachtsbepalende echo gepland. Ons meisje was behoorlijk eigenwijs en liet zich niet goed zien. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Hetzelfde bij de 4D-echo. We hadden onze moeder en schoonmoeder meegenomen, maar helaas lukte dit ook niet meteen, waardoor we een dag later terug mochten komen. Ook tijdens de bevalling ben ik erg goed en kundig begeleid. Het is een voorspoedige thuisbevalling geworden. Ik vond het leuk dat de verloskundigen elkaar afwisselden, waardoor we in onze kraamweek alle drie de verloskundigen ook nog hebben gezien. Al met al dus erg positief!

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Pretecho's

Binnen Verloskundig Centrum Raak maken we naast medische echo's ook pretecho’s! Van geslachtsbe...

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Ze nemen de tijd voor je en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden."

Daisy hebben we het laatste stukje van de zwangerschap over moeten dragen aan de gynaecoloog, omdat de kleine in haar buik in stuitligging ligt. Ze zal binnenkort bevallen.

Daisy van der Meijden

Zwanger, bevalt binnenkort

Lees verder

"Op 11 januari mochten wij, na een droombevalling, onze dochter Luus ontmoeten! Zo blij dat ik de mogelijkheid en het vertrouwen heb gekregen om in bad te bevallen."

Marieke Delhij

Bevallen januari 2022

Lees verder

"In december 2018 was ik voor de eerste keer zwanger, maar helaas bleek dit in januari 2019 een miskraam te zijn. Ik ben toen ook erg goed begeleid tot ik zelf aangaf dat het niet meer nodig was."

Daisy Ronda
Lees verder