Bij de geslachtsbepalende echo was ons meisje behoorlijk eigenwijs en liet zich niet goed zien. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Hetzelfde bij de 4D-echo.

Melanie Hoeke

Bevallen september 2018 en inmiddels zwanger van de tweede

Melanie is in 2018 door ons begeleid. Inmiddels is ze zwanger van de tweede, maar doordat ze verhuisd zijn, is ze nu bij een andere praktijk onder controle.

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2018 hebben wij de begeleiding en betrokkenheid van de verloskundigen van Raak als heel prettig ervaren. Vooral de flexibiliteit, met name in het plannen van controles/echo’s, eigenlijk was bijna alles mogelijk qua tijdstip/dag. Ze zijn altijd goed bereikbaar geweest en namen de tijd voor vragen of onzekerheden. Wij vonden het ook fijn dat ze beschikken over goede apparatuur, waardoor we de echo’s, op de 20-weken echo na, bij hen zelf konden doen. Super leuk om de (duidelijke) beelden hiervan op een stickje mee te krijgen. Wij wilden graag weten wat het geslacht zou worden van ons kindje en hadden hiervoor een geslachtsbepalende echo gepland. Ons meisje was behoorlijk eigenwijs en liet zich niet goed zien. Hier werd uitgebreid de tijd voor genomen. Hetzelfde bij de 4D-echo. We hadden onze moeder en schoonmoeder meegenomen, maar helaas lukte dit ook niet meteen, waardoor we een dag later terug mochten komen. Ook tijdens de bevalling ben ik erg goed en kundig begeleid. Het is een voorspoedige thuisbevalling geworden. Ik vond het leuk dat de verloskundigen elkaar afwisselden, waardoor we in onze kraamweek alle drie de verloskundigen ook nog hebben gezien. Al met al dus erg positief!

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Pretecho's

Binnen Verloskundig Centrum Raak maken we naast medische echo's ook pretecho’s! Van geslachtsbe...

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"En met zorgen kon ik altijd bellen en werd dan ook fijn gerustgesteld en waar nodig werd de juiste actie ondernomen."

Daisy Ronda

Bevallen maart 2020

Lees verder

"Tijdens mijn 1e zwangerschap bleek ik bij de 1e controle een missed abortion te hebben, wat was ik intens verdrietig en ze steunden mij enorm bij dit verdriet."

Linda Leijten
Lees verder

"Vanaf het eerste gesprek hebben wij een fijn gevoel bij de verloskundigen gehad. Bij de afspraken werd voldoende tijd genomen om ons oudste zoontje informatie te geven en zijn vele vragen te beantwoorden."

Vikki Kuipers-Braam

Bevallen juni 2020

Lees verder