Het ging ondanks de snelheid van de bevalling heel erg rustig, niemand raakte in paniek, waardoor ik zelf ook rustig kon blijven.

Sanne Dank

Bevallen januari 2024

Ik wil jullie bedanken voor alles de afgelopen maanden, jullie zijn allemaal stuk voor stuk toppers. Ik kon altijd terecht voor vragen. 

En dan de bevalling... tja waar zullen we eens beginnen, het ging als een sneltrein. Ik heb altijd de wens gehad om thuis te mogen/kunnen bevallen, die wens is uitgekomen en wat een ervaring is dat! Met super veel dank aan Laura die bij mijn bevalling aanwezig was, het ging ondanks de snelheid van de bevalling heel erg rustig, niemand raakte in paniek waardoor ik zelf ook rustig kon blijven. Na een bevalling van 2,5 uur was daar eindelijk onze zoon.

Nogmaals bedankt voor alles! 

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Bevalling

Wij staan je bij tijdens de bevalling op een manier die jij prettig vindt en bij je past.

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Door de vertrouwde sfeer was alles bespreekbaar."

Thirza van der Pol

Bevallen januari 2022

Lees verder

"Waar je bij andere praktijken iedere keer een ander gezicht voor je hebt, word je bij Raak persoonlijk behandeld. Jij kent hen en zij kennen jou."

Sanne de Ruiter

Bevallen april 2019

Lees verder

"Wat een fijne ervaring en een warme tijd heb ik gehad in mijn zwangerschap met Aiden, ondanks de verdrietige afloop kijk ik terug op een mooie tijd met jullie!"

Nadine is in juli 2019 bevallen van Aiden. Bij de 20-weken echo zijn afwijkingen aan zijn hart gezien. Ondanks een operatie is Aiden slechts twee weken oud geworden. Inmiddels is Nadine opnieuw zwanger en uitgerekend in augustus 2020. Ze is bij ons onder controle.

Nadine Hopman

Bevallen juli 2019 en opnieuw zwanger

Lees verder