Zwanger zijn tijdens het coronavirus maakte mij onzeker, maar bij elk telefoontje werd de tijd genomen om mijn zorgen weg te nemen.

Vera Hofstede-van Gils

Bevallen juni 2020

Zwanger zijn tijdens het coronavirus maakte mij onzeker, maar bij elk telefoontje werd de tijd genomen om mijn zorgen weg te nemen. Tijdens de controles werd op de praktijk of telefonisch werd mijn partner maximaal betrokken (iets wat voor ons erg belangrijk is). En na het vroegtijdig breken van mijn vliezen werd er een vlekkeloze overdracht gedaan naar het ziekenhuis. Deze dagen en meerdere keren tijdens de bevalling is er gebeld hoe het met ons ging.
De verloskundigen zijn stuk voor stuk enorm betrokken, vriendelijke en nemen de tijd voor je. Ik raad iedereen deze praktijk aan en hoop Laura, Evie en Guusje in de toekomst nog eens tegen te komen.

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Zwangerschap

Iedere zwangerschap is anders en daarom bieden wij persoonlijke zorg op maat voor iedere zwangere...

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Ook tijdens deze onzekere tijd bleef ik contact houden met Raak en stelde zij mij keer op keer gerust. Gelukkig was alles goed en mocht ik toch weer thuis bevallen."

Danytsja Verschuren

Bevallen januari 2020

Lees verder

"Aller belangrijkste vond ik toch wel geen vraag is te stom, moeilijk of raar. Liever te veel dan te weinig contact. En overal in mee denken, uitleg geven of antwoord geven naast het luisteren."

Esther Rasenberg

Bevallen september 2018

Lees verder

"Vanaf het eerste gesprek hebben wij een fijn gevoel bij de verloskundigen gehad. Bij de afspraken werd voldoende tijd genomen om ons oudste zoontje informatie te geven en zijn vele vragen te beantwoorden."

Vikki Kuipers-Braam

Bevallen juni 2020

Lees verder