Iedere keer werd de telefoon opgenomen en werden mijn vragen netjes beantwoord en bij twijfel mocht ik of zelf langs komen in de praktijk of kwamen de verloskundigen naar ons huis.

Sanne van Wijk

Bevallen september 2017

In eerste instantie had ik nog nooit van Verloskundig Centrum Raak gehoord, totdat mijn beste vriendin zwanger was. Ik ging een aantal keren met haar mee naar de verloskundige. 

In januari 2017 werd ik zelf zwanger van ons eerste kindje. Ik belde naar Verloskundig Centrum Raak en er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen om mij in te schrijven en welke medicatie ik had ingenomen etc. Voor alle vragen kon ik terecht bij Laura of haar collega’s. Op 01-03-2017 had ik mijn eerste echo (super spannend natuurlijk!!!). Laura had deze dag spreekuur, ze stelde mij (ons) op ons gemak. De echo werd gemaakt, Laura vertelde stap voor stap wat ze ging doen, wat ik evt. kon doen en wat ik ervan kon verwachten! En toen zagen we daar een kloppend hartje van onze Kruimel (zo noemde wij de baby in mijn buik). Wat een geluk!! Wat zijn we blij.
Verloskundig Centrum Raak gaf ons een mapje en wat folders mee en natuurlijk een usb stick met de echo’s erop. Na wat nadere uitleg hoe nu verder konden we weer naar huis.

In de loop van de zwangerschap heb ik verschillende keren gebeld naar Verloskundig Centrum Raak vanwege (onzekerheid van mij) een aantal vragen. Iedere keer werd de telefoon opgenomen en werden mijn vragen netjes beantwoord en bij twijfel mocht ik of zelf langs komen in de praktijk of kwamen de verloskundigen naar ons huis. Ook kwamen ze altijd hun afspraken netjes na, of als het uitliep dan belde ze me netjes op dat ze wat later waren, maar er werd altijd de tijd voor je genomen en dat is een ontzettend fijn gevoel.

Later in de zwangerschap kreeg ik meerdere klachten, maar ook toen werd er heel adequaat gehandeld, vaak naar de triage afdeling geweest (uit voorzorg).

Helaas op het einde van mijn zwangerschap werd er toch besloten in het ziekenhuis om mij in te leiden, van te voren ben ik nog bij de verloskundigen geweest. Zij hebben mij het hele verhaal verteld wat ik kan gaan verwachten en hoe de procedure zou gaan verlopen. Zelfs toen ik al dagen bezig was hebben de verloskundigen van Raak regelmatig contact gezocht met mijn partner en is Laura op de dag van bevalling nog langs geweest om ons een hart onder de riem te steken. Het is bij ons een keizersnede geworden, maar al snel kwamen de verloskundigen bij ons op kraamvisite om naar onze zoon Milan te kijken. Zelfs een aantal maanden na het eindgesprek/controle hebben we nog verschillende keren contact gehad, omdat het met mij niet goed ging.

Om nog een lang verhaal kort te maken…. Het is een ontzettend lief, zorgzaam, behulpzaam en kleinschalig team wat ik erg fijn vond!! Ik heb me er erg op mijn gemak gevoelt en mocht er ooit een 2e komen dan willen wij heel graag weer de verloskundige hulp van Verloskundig Centrum Raak.

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Kinderwens

Begin zo gezond mogelijk aan een zwangerschap door middel van de juiste informatie en adviezen, a...

Lees meer

Zwangerschap

Iedere zwangerschap is anders en daarom bieden wij persoonlijke zorg op maat voor iedere zwangere...

Lees meer

Pretecho's

Binnen Verloskundig Centrum Raak maken we naast medische echo's ook pretecho’s! Van geslachtsbe...

Lees meer

Bevalling

Wij staan je bij tijdens de bevalling op een manier die jij prettig vindt en bij je past.

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Ik ben enorm tevreden over de zorg en steun tijdens de bevalling die ik heb gekregen van jullie."

Danique Soede

Bevallen januari 2022

Lees verder

"Later werd mijn traject medisch en kwam ik onder controle bij de gynaecoloog. Ook in deze periode is Raak zeer betrokken gebleven bij mijn zwangerschap."

Mandy Verharen

Bevallen mei 2021

Lees verder

"Er wordt veel tijd genomen voor de pretecho en het is een leuke ervaring."

Thirza van der Pol

Bevallen januari 2022

Lees verder