Ook tijdens deze onzekere tijd bleef ik contact houden met Raak en stelde zij mij keer op keer gerust. Gelukkig was alles goed en mocht ik toch weer thuis bevallen.

Danytsja Verschuren

Bevallen januari 2020

Wij ontdekte dat wij zwanger waren op mijn verjaardag. Ik schreef me daarom in via de site van raak. Hierop werd ik vrij snel gebeld en dus 2x gefeliciteerd.

Tijdens mijn zwangerschap zijn wij goed begeleid door Evie, Guusje en Laura. Ze namen elke keer opnieuw de tijd voor ons wat wij erg fijn vonden. Hierdoor keken wij ook telkens weer uit naar de volgende afspraak. 

Ik kreeg laat in mijn zwangerschap zwangerschapssuiker, waardoor het onzeker werd of ik thuis kon bevallen. Samen met de verloskundigen hierover blijven praten en blijven overleggen. Doordat ik streng was, bleef mijn suiker op een goede lijn en mocht ik thuis bevallen. Als klap op de vuurpijl kreeg ik jeuk op handen en voeten en werd ik voor de zekerheid doorgestuurd naar het ziekenhuis. Weer een onzeker moment of ik thuis kon bevallen. Ook tijdens deze onzekere tijd bleef ik contact houden met Raak en stelde zij mij keer op keer gerust. Gelukkig was alles goed en mocht ik toch weer thuis bevallen.

Op 7 januari 2020 was het zover. Mijn vliezen braken om 00.30 uur en na 2 uur de weeën bijhouden gebeld met Raak. Na ongeveer 30 min waren Evie en Iris (stagiaire - red.) er. Evie was rustig, legde alles goed uit en stopte met praten als ik een wee had, zodat ik geen informatie miste. Vervolgstappen werden afgesproken. Na 3 uur kwamen Evie en Iris weer, namen weer de tijd en er werden weer vervolgstappen afgesproken. Na minder dan 1 uur Evie gebeld, vanwege veel opeenvolgende weeën en pijn. Evie was net thuis, maar kwam gelijk terug. Toen Evie en Iris hier waren, had ik voor mijn gevoel al persdrang. Deze moest ik nog even onderdrukken, zodat Evie haar handschoenen kon aantrekken. Nadat we zeker wisten dat ik 10cm ontsluiting had, was daar dan het moment dat ik mocht gaan persen. Evie bleef rustig, ondanks de kraamzorg er niet was, omdat het allemaal zo snel ging. Ik focuste mij op Evie, zodat ik wist wat ik moest doen. Na een klein half uur goed persen was daar onze mooie dochter! En kunnen wij terug kijken op een prachtige bevalling mooi begeleid door Evie!

Ik kan raak zeker aanraden!

Meer diensten

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Kinderwens

Begin zo gezond mogelijk aan een zwangerschap door middel van de juiste informatie en adviezen, a...

Lees meer

Zwangerschap

Iedere zwangerschap is anders en daarom bieden wij persoonlijke zorg op maat voor iedere zwangere...

Lees meer

Pretecho's

Binnen Verloskundig Centrum Raak maken we naast medische echo's ook pretecho’s! Van geslachtsbe...

Lees meer

Bevalling

Wij staan je bij tijdens de bevalling op een manier die jij prettig vindt en bij je past.

Lees meer

Wij staan voor je klaar!

Bel ons gerust als je je aan wil melden, bij vragen en/of zorgen of als je een pretecho in wil plannen.
Is je bevalling begonnen of is er sprake van spoed, bel dan direct. 

Een e-mail sturen mag ook, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. 

Bel ons
0162 - 748 345

Mail ons
info@verloskundigcentrumraak.nl

Bij spoed direct bellen, nooit mailen!

Contact opnemen

Meer ervaringen

Lees hoe anderen onze begeleiding en zorgverlening ervaren hebben.

"Ik mocht telkens langskomen voor een extra controle om mij gerust te stellen. Ik heb nooit het gevoel gekregen dat ze mijn ‘klachten’ niet serieus namen."

Linda Leijten

Bevallen juli 2018

Lees verder

"Vanaf de eerste afspraak een fijn en vertrouwd gevoel!"

Jessica de Heijde-Roosenbrand

Bevallen juli 2021

Lees verder

"Vanaf het eerste gesprek hebben wij een fijn gevoel bij de verloskundigen gehad. Bij de afspraken werd voldoende tijd genomen om ons oudste zoontje informatie te geven en zijn vele vragen te beantwoorden."

Vikki Kuipers-Braam

Bevallen juni 2020

Lees verder