Het Centrum

Informatie over Verloskundig Centrum RAAKVerloskundig centrum RAAK is sinds september 2015 gevestigd in het gezondheidscentrum aan te Collegeweg te Raamsdonksveer.
Het verloskundig centrum biedt individuele en complete zorg rond de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Daarnaast worden er in het verloskundig centrum medische echo's en pretecho's aangeboden.
Verder worden er in het verloskundig centrum voorlichtingsavonden gehouden en zijn jullie ook vóór een zwangerschap al welkom op het speciale kinderwensspreekuur.

De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag laagdrempelig bereikbaar. Dus blijf niet met vragen of onzekerheden rondlopen, bel gerust! De spreekuren worden op vaste dagdelen aangeboden, zowel overdag als 's avonds en op zaterdagochtend. Tevens is er eenmaal per week een inloopspreekuur voor korte vragen of ongerustheid en is er op woensdagmiddag een broertjes- & zusjesspreekuur.

Verloskundig centrum RAAK biedt deskundige, persoonlijke en enthousiaste begeleiding rond jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ben jij of zijn jullie woonachtig in de gemeente Geertruidenberg en omgeving, is er sprake van een kinderwens, zwangerschap of wens tot begeleiding van het kraambed, meldt je dan aan voor begeleiding van verloskundig centrum RAAK!

Het gezondheidscentrum

Copyright © 2015-2016 Verloskundig Centrum Raak.