Sija, 2e jaars verloskundige in opleiding, komt bij ons stage lopen

 30/10/2020

Vanaf maandag 2 november t/m vrijdag 18 december loopt Sija Kornet bij ons stage. Ze is 2e jaars verloskundige in opleiding aan de Hogeschool Rotterdam. 

Sija zal met ons samen het spreekuur doen en diensten meelopen. Indien mogelijk en met jullie goedkeuring zal zij (gedeeltelijk) gesprekken voeren en handelingen uitvoeren. Vind je haar aanwezigheid op enig moment niet prettig, laat het ons dan gerust weten.

Hieronder stelt ze zich even aan jullie voor:

Beste zwangere en partner,

Ik ben Sija Kornet en ik ben 19 jaar oud. Ik ben tweedejaars verloskundige in opleiding. De opleiding volg ik aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Ik woon in Werkendam, nog bij mijn ouders en zussen. Het verloskundig beroep spreekt me al heel lang aan; ik ben erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en ik vind de zwangerschap een heel mooi proces. Dit samen maakt verloskundige mijn droombaan. De aankomende weken loop ik stage in deze leuke praktijk in Raamsdonksveer. Ik hoop deze stage veel te kunnen leren. Dit wil ik doen door af en toe de taken van de verloskundige over te nemen, of beter gezegd, samen met de verloskundige te doen. Gesprekken, maar ook handelingen in de spreekkamer en in de thuissituatie. Natuurlijk alleen als jullei je daar prettig bij voelen. Geef dat zeker aan! Ik hoop in de komende periode mooie momenten met jullie te kunnen meemaken die me verder helpen het vak verloskunde optimaal te kunnen uitvoeren.

Lieve groet, Sija

 

 

Meer berichten

Vanaf 1 maart 2020: altijd een bericht na de hielprik

Lees dit bericht

26 september 2020: een geslaagde open dag!

Lees dit bericht