26 september 2020: een geslaagde open dag!

 28/09/2020

Afgelopen zaterdag, 26 september, vierden we ons 5-jarig jubileum! En wat was het een gezellige dag! En dat mét 1,5 meter afstand!

De loterij is een groot succes geworden! Er waren maar liefst 67 gave prijzen te winnen! De verkoop van de loten ging erg vlot en uiteindelijk hebben we ook online nog een groot aantal loten kunnen verkopen! De loterij heeft, samen met enkele donaties, maar liefst €961,00 opgebracht en staat inmiddels al op de rekening van Strong Babies! 

We willen nogmaals iedereen bedanken: diegene die één of meer loten hebben gekocht of een donatie hebben gedaan, Wencke en Milou van By Wencke Fotografie voor het maken van foto's van alle baby's en kids, Erica van Kaatjes-Taarten voor de heerlijke cupcakes en de vriend, ouders en schoonmoeder van Laura voor alle ondersteuning tijdens de open dag! En natuurlijk ook een dankjewel aan alle ondernemers die een prijs hebben gedoneerd aan de loterij! Zonder de prijzen was de opbrengst voor Strong Babies nooit zo hoog geweest! Bedankt allemaal!

 

Meer berichten

Route naar de nieuwe verloskamers in het Amphia ziekenhuis Molengracht

Lees dit bericht

Vanaf 1 maart 2020: altijd een bericht na de hielprik

Lees dit bericht