Nieuwe waarneemster: Nihad

 03/12/2022

Vanaf komende week start Nihad (spreek uit: Niehèt) binnen ons team! Zoals jullie wellicht al raden, is Nihad de tweelingzus van Nihal, die ook bij ons werkt. Nihad is in 2021 afgestudeerd en gaat ons de komende periode ondersteunen door zowel diensten als spreekuren te doen. 

Ze stelt zichzelf graag een aan jullie voor:

'Hoi, ik ben Nihad!

In 2021 ben ik afgestudeerd als verloskundige en werk sindsdien bij verschillende praktijken. Vanaf december 2023 zal ik mijn collega’s bij Verloskundig Centrum Raak komen ondersteunen. Je kunt me tegenkomen op het spreekuur, tijdens de bevalling en in het kraambed. Ik zelf ben geboren en getogen in Oosterhout en ik woon er nog steeds. Voorheen heb ik jaren gewerkt als doktersassistente op de huisartsenpost in Oosterhout. Omdat mijn interesse heel erg in de verloskunde lag, heb ik uiteindelijk besloten te gaan studeren en ben ik afgestudeerd in Turnhout, België. 

Leuk weetje: Ik heb een tweelingzus die Nihal heet en zij werkt ook als verloskundige. De kans bestaat dat jullie mijn tweelingzus al wel kennen. Zij werkt namelijk al ietsjes langer binnen deze praktijk. Qua uiterlijk lijken we op elkaar, maar hebben wel een ander karakter.

Sinds ik werkzaam ben als verloskundige, heb ik niet bijgehouden hoeveel bevallingen ik tot nu toe gedaan heb, maar het zijn er in ieder geval wel heel veel! Bevallingen begeleiden...daar geniet ik het meest van!

Wellicht maken we binnenkort kennis tijdens het spreekuur. Tot dan!'

Welkom Nihad en heel veel succes en plezier bij ons!

Meer berichten

Nieuwe spreekuurlocatie Oosterhout vanaf maart 2020

Lees dit bericht

Geboortecentrum Origine stopt per 1 december 2019

Lees dit bericht