Geboortecentrum Origine stopt per 1 december 2019

 28/07/2019

Geboortecentrum Origine, gevestigd in het Amphia ziekenhuis locatie Langendijk, stopt per 1 december. Lees hier wat dat gaat betekenen voor jouw bevalling, als je voor het Amphia ziekenhuis gekozen hebt.

Amphia Ziekenhuis opent dit jaar de nieuwe locatie aan de Molengracht in Breda. Op de nieuwe locatie is straks ook moeder- en kindcentrum Annature gevestigd. Daar worden straks alle poliklinische bevallingen in regio Breda verricht. Op donderdag 28 en vrijdag 29 november staat de verhuizing van de oude naar de nieuwe locatie gepland. Per 1 december stopt daarom Geboortecentrum Origine met haar dienstverlening.

Ik ben uitgerekend vóór 14 november 2019…wat nu?
Er is voor jou niks aan de hand. In principe zul je gewoon bevallen in Geboortecentrum Origine. Nog niet aangemeld voor een veilige en ontspannen bevalling? Doe dat dan hier.

Ik ben uitgerekend ná 19 december 2019…wat nu?
Je gaat sowieso niet meer bij Geboortecentrum Origine bevallen. Bij een gezond verlopen zwangerschap kun je vanaf week 37 van je zwangerschap straks bevallen bij moeder- en kindcentrum Annature. Je hoeft je niet aan te melden bij Annature. Je verloskundige vertelt je meer over het bevallen op de nieuwe locatie. Al ingeschreven bij Origine? Afmelden is niet nodig.

Ik ben uitgerekend tussen 14 november en 19 december 2019…wat nu?
Het is nog niet bekend waar je zult bevallen straks. Komt je baby voor 28 november? Dan beval je in principe bij Geboortecentrum Origine. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier. Komt je kindje na 29 november? Dan beval je op de nieuwe locatie van Annature aan de Molengracht. Aanmelden is niet nodig. Word je baby op 28 of 29 november geboren? Je verloskundige vertelt je dan op welke locatie jij zult bevallen. Origine, Annature en alle verloskundigen staan rond de verhuisdagen in nauw contact met elkaar.

Vragen?
Heb je nog vragen, stel ze ons dan gerust!

Meer berichten

Vanaf 1 maart 2020: altijd een bericht na de hielprik

Lees dit bericht

Kinkhoestvaccinatie vanaf 16 december 2019 gratis voor zwangeren

Lees dit bericht