De verloskundigen

Verloskundig Centrum Raak, voor het hele gezin...Verloskundig centrum RAAK werkt met 3 vaste verloskundigen waarvan 1 echoscopiste, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk contact.

Het gezicht van RAAK!

Mijn naam is Chantal Hollanders-Burger, en in 1986 geboren als oudste dochter in een gezin met 2 kinderen. Ik ben opgegroeid in Raamsdonksveer en woon na een uitstapje van 5,5 jaar alweer 2 jaar in het centrum van Raamsdonksveer.
Na mijn middelbare opleiding ben ik in Breda de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen en heb ik met veel plezier 4,5 jaar binnen het Amphia ziekenhuis gewerkt, onder andere op de kinderafdeling.
In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde Maastricht, na mijn afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan als verloskundige bij een verloskundige praktijk in het voor mij bekende Brabant.
Ondertussen ben ik getrouwd met Martijn en in januari 2015 onder begeleiding van een lieve vriendin bevallen van een dochtertje, Willemijn.
Ik hoop jullie als (aanstaande) ouders en (aanstaande) broertjes & zusjes, de begeleiding en zorg te bieden die jullie verdienen en er samen een bijzondere tijd van te maken!
Hopelijk tot snel.

Verloskundige

Ik ben Marieke van der Ven, al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden. De betrokkenheid en het begeleiden van mensen in een mooie levensfase vol verwachting, sprak mij zeer aan. Op de weg naar de verwezenlijking van mijn droom, heb ik eerst de opleiding tot doktersassistente gevolgd. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan op de huisartsenpost in Oosterhout en bij de huisartsenpraktijk de Ligne in Made, kreeg ik in 2010 de kans om te starten met de opleiding in Rotterdam. Sinds begin 2015 mag ik mezelf vol trots 'Verloskundige' noemen. Inmiddels heb ik een aantal maanden waargenomen in Boxmeer. Gedurende deze maanden heb ik bovendien regelmatig in gevallen bij huisartsenpraktijk de Ligne. Door deze combinatie merkte ik dat ik heel graag wilde werken in de plaatsen waar mijn 'roots' liggen. Ik ben namelijk geboren en getogen in Made, en inmiddels woonachtig in Raamsdonksveer.
Ik kijk er erg naar uit om jullie tegen te komen in de praktijk, waarin we jullie begeleiding en de kwaliteit van de verloskundige zorg centraal stellen. 

Verloskundige / echoscopiste

Ik ben Laura van den Broek, geboren te Breda in 1986. Als klein meisje wist ik het al zeker; ik wil verloskundige worden en ik heb mijn droom dan ook waar gemaakt! Na het afronden van het gymnasium kon ik gelijk beginnen aan de opleiding tot verloskundige in Rotterdam, waar ik in 2009 afgestudeerd ben. Ik wilde graag mijn mogelijkheden als verloskundige uitbreiden en heb in 2013 de opleiding tot echoscopiste gevolgd en met succes afgerond.
Bij verloskundig centrum Raak ben ik werkzaam als verloskundige én echoscopiste en zal zowel de medische echo's als pretecho's maken. Het maken van echo's vind ik een leuke en uitdagende bezigheid die ik vol enthousiasme uitvoer! Ik zal mijn uiterste best doen jullie een mooie echo-ervaring te bezorgen, met duidelijke beelden en uitleg!

Copyright © 2015-2016 Verloskundig Centrum Raak.