De verloskundigen

Verloskundig Centrum Raak, voor het hele gezin...Verloskundig centrum RAAK werkt met 2 vaste verloskundigen, waarvan 1 echoscopiste, en 1 waarnemend verloskundige. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijk contact.

Verloskundige / echoscopiste

Ik ben Laura van den Broek, geboren te Breda in 1986. Als klein meisje wist ik het al zeker; ik wil verloskundige worden en ik heb mijn droom dan ook waar gemaakt! Na het afronden van het gymnasium kon ik gelijk beginnen aan de opleiding tot verloskundige in Rotterdam, waar ik in 2009 afgestudeerd ben. Ik wilde graag mijn mogelijkheden als verloskundige uitbreiden en heb in 2013 de opleiding tot echoscopiste gevolgd en met succes afgerond.
Bij verloskundig centrum Raak ben ik werkzaam als verloskundige én echoscopiste en zal zowel de medische echo's als pretecho's maken. Het maken van echo's vind ik een leuke en uitdagende bezigheid die ik vol enthousiasme uitvoer! Ik zal mijn uiterste best doen jullie een mooie echo-ervaring te bezorgen, met duidelijke beelden en uitleg!

Verloskundige

Mijn naam is Chantal Hollanders-Burger, en in 1986 geboren als oudste dochter in een gezin met 2 kinderen. Ik ben opgegroeid in Raamsdonksveer en woon na een uitstapje van 5,5 jaar alweer 2 jaar in het centrum van Raamsdonksveer.
Na mijn middelbare opleiding ben ik in Breda de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen en heb ik met veel plezier 4,5 jaar binnen het Amphia ziekenhuis gewerkt, onder andere op de kinderafdeling.
In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde Maastricht, na mijn afstuderen ben ik direct aan de slag gegaan als verloskundige bij een verloskundige praktijk in het voor mij bekende Brabant.
Ondertussen ben ik getrouwd met Martijn en in januari 2015 onder begeleiding van een lieve vriendin bevallen van een dochtertje, Willemijn.
Ik hoop jullie als (aanstaande) ouders en (aanstaande) broertjes & zusjes, de begeleiding en zorg te bieden die jullie verdienen en er samen een bijzondere tijd van te maken!
Hopelijk tot snel.

Verloskundige

Ik ben Guusje van de Wouw, 25 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Afgelopen zomer rondde ik de opleiding tot verloskundige af. Deze heb ik gevolgd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam net als Laura.
Ik kom uit een redelijk grote familie en toen ik nog wat jonger was, zat ik regelmatig tussen zwangere familieleden met dikke buiken. Dit fascineerde mij. Op mijn kindertekeningen waren ook altijd zwangere vrouwen te zien, ik tekende haast niks anders. Als ik om wat voor reden dan ook naar het ziekenhuis moest, vroeg ik me altijd af wat er zich afspeelde achter de deuren van de verloskamers. Eigenlijk is dit nooit overgegaan en toen ik over de toekomst na moest denken, heb ik dan ook mijn hart gevolgd en ben gestart met de opleiding tot verloskundige.
Meteen na mijn afstuderen mocht ik aan de slag bij deze praktijk en ik doe dit met veel plezier en genoegen. Het is iedere keer weer heel bijzonder om bij een intiem en speciaal moment betrokken te mogen zijn zoals een zwangerschap, bevalling of kraamperiode. Dit maakt mij gelukkig en geeft mij veel voldoening.
Graag tot snel!

Copyright © 2015-2016 Verloskundig Centrum Raak.